Utleie

For utleie/ booking vennligst kontakt via:

 

Tlf: 934 01 620 
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Priser og betingelser

Utleie pr døgn for hele anlegget: kr 1250,- (Normalt fra kl 12 til kl 12 neste dag).

Helg regnes som 2 døgn (fra kl 15.00 fredag til 24.00 søndag): kr 2500,-

 

Bedrifter: kr 2000,- pr. døgn. 

Bedrifter på dagstur kr.1000,- pr. dag. Leietaker vasker selv før avreise.

 

 

Aktive medlemmer får 50% rabatt.

Med aktiv medlem menes medlem som har deltatt på dugnad minst en dag enten inneværende eller foregående år. Medlemskap i Terningens venner koster kr 150,- for enkeltmedlem, kr 200,- for familiemedlem og kr 600,- for firmamedlem. Ta kontakt med Venneforeningen for mer info eller medlemskap - vi ønsker alle velkommen og trenger ildsjeler for å bevare og drifte fyret.

 

Fasiliteter inkludert i prisen:

Uthus med 3 soverom med 6 køyeplasser i hver med madrasser. Til sammen 18 sengeplasser.

Fyrmesterbolig har 3 soverom med 2 sengeplasser på hvert rom. Til sammen 6 sengeplasser.
I alt er det 24 sengeplasser.

Ellers er det fullt utstyrt kjøkken, 2 stuer, uteplasser, kullgrill og vannklosett i uthus. Bad og vannpumpe i kjeller på fyrmesterbolig. Ferskvannet på fyret er sisternevann samlet fra takene.

 

Utleien baserer seg på tillit, det vil si at den som leier må forlate fyrstasjonen renvasket og i minst like gode stand som når du kom. Skader eller mangler må meldes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

 

Båt

16 fots aluminium skjærgårdsjeep med ny 30hk motor leies ut for kr. 750,- per døgn. Pluss bensin. Den ligger for tiden på båthavna på Hamn/Akset.  

Bensintanken må fylles opp etter endt leie. Hvis ikke fyller vi opp tanken og sender regning på dette.  Leietaker er ansvarlig for å erstatte skader på motor og båt.